over De NederlandVacature Groep

De NederlandVacature Groep werkt eerlijk en open


De NederlandVacature Groep heeft kwaliteit als doel, geen kwantiteit. Het gaat om mensen die op basis van talent en inhoud met elkaar in contact willen worden gebracht. De klik tussen werkgever en werkzoekende ontstaat namelijk vooral niet vanuit het blind doorschuiven van anonieme CV’s.

Openheid van zaken


Het online platform De NederlandVacature Groep staat daarom voor openheid van zaken. De persoonlijkheid en stijl van zowel werkgevers als werkzoekenden zijn daarbij even relevant als de harde feitelijke kant. De NederlandVacature Groep brengt daarom altijd gestructureerd en ongefilterd beide partijen met elkaar in contact. Het geeft beiden de gelegenheid om zich authentiek te presenteren.

De feiten


  • De énige met alléén bedrijfsherkenbare vacatures en gratis logo met doorlink naar uw website
  • Gemiddeld ruim 20 sollicitaties per vacature
  • De énige met alléén volledig ingevulde CV’s (anonieme CV's worden dus geweigerd), maar ook direct het verleden, heden én de toekomst van de kandidaat visueel in beeld
  • Regionale expertise en altijd directe hulp op de achtergrond met HR-experts
  • Meer dan 2.000 nieuw ingeschreven werkzoekenden per week

Verlener van Diensten


De NederlandVacature Groep is een hechte organisatie met bevlogen mensen waar benaderbaarheid en oplossend vermogen vanzelfsprekend zijn binnen de cultuur. Terug naar echt, inhoud en waarden. Het is een vak. Wij zijn een Dienstverlener zoals behoort te zijn.

Kennis van zaken


Met heldere werkwijzen en beproefde resultaten staat De NederlandVacature Groep schouder aan schouder met werkgevers en werkzoekenden. Zonder zichzelf daarbij op te dringen. Met de menselijke maat en kwaliteit als eerste natuur.

Sterke focus op de regio


De NederlandVacature Groep brengt werkgevers en werkzoekenden succesvol samen. Doet dat al jaren met zichtbaar resultaat. Na een eerste regionale uitrol werken wij sinds 2004 landelijk zonder de sterke focus op de regio daarbij uit het oog te verliezen.